Indul a RODOSZI ELŐFOGLALÁS 2024-re!

Tervezzük könnyedén az utazást!
Kedves Utasaink!

Ugyan még odébb van a NYÁR, de mi mégis közelebb hozzuk Önöknek a MEDITERRÁN-GÖRÖG NYARAT!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a RODOSZI előfoglalási áraink 2024. nyári időszakra elérhetőek honlapunkon.Érvényesség és további információk:
Az "Előfoglalás 2024" keretén belül a kedvezményes árak 2024. február 29-ig lesznek elérhetőek.
A RODOSZI előfoglalási ajánlatok az Anubis Travel 2024. június és október között induló saját szervezésű útjaira érvényes a weboldalon közzétett árakon.
A szálloda kínálat folyamatosan kerül feltöltésre. Amennyiben egy már jól bevált szállodát szeretnének foglalni, de nem találják az oldalunkon, keressenek minket, mert valószínűleg hamarosan ez is elérhető lesz.

Az árak az előfoglalás ideje alatt változhatnak a szállodák által kiadott kedvezmények függvényében.
Csomagárakat alkalmazunk: a honlapra feltöltött utazások ára tartalmazza a repülőjegyet illetékekkel együtt, a szállást a választott szobatípussal és ellátással, a célállomáson a szállodai transzfereket.
Külön fizetendő: útlemondási biztosítás, BBP. (A biztosítási díjakat a megrendeléskor a teljes összeggel kell kifizetni).

Irány RODOSZ!
Böngésszenek weboldalunkon a fantasztikus ajánlataink között, melyeket az alábbi linken tudnak elérni:
https://anubistravel.com/searching?transporttypeid=1&regionid=6&cityid=6&adults=2&length=0&priceend=25000000&ordername=price__asc&hoteltypeid=&startdate=2023-12-12&startdateto=2024-12-12&page=1